Wat is een gebruiker?

In het Gebruikersoverzicht is het mogelijk om gebruikers van het systeem te beheren. Je kunt hier nieuwe gebruikers aanmaken, aanpassen en verwijderen. Gebruikers zijn personen die kunnen inloggen in het systeem, maar het kunnen ook gebruikers zijn voor een mogelijke frontend, bijvoorbeeld een informatieve website met informatie over verhuurartikelen alsook een webshop die een stuk uitgebreider is. Een gebruiker is dan één op één gekoppeld met een contactpersoon. Een contactpersoon is gekoppeld aan een klant.

Onafhankelijk van de gekozen licentie en aantallen gebruikers, kunnen een oneindig aantal gebruikers worden aangemaakt in het systeem. De gekozen licentie, of het aantal gebruikerslicenties wat actief is op het systeem, heeft alleen invloed op het aantal gelijktijdige gebruikers. Met gelijktijdige gebruikers wordt bedoeld: het aantal personen wat tegelijkertijd inlogt in het systeem.

Instellingen > Gebruikers > Gebruikers

Het overzicht van de gebruikers binnen RentMagic wordt nu geopend.

Uitleg velden van een gebruiker

Acties

Gebruiker toevoegen

Als je een gebruiker wilt toevoegen in het systeem, klik je op  nieuw

Uitleg over het toevoegen van een nieuwe gebruiker

Gebruiker wijzigen

Je kunt een bestaande gebruiker wijzigen. Dubbelklik de desbetreffende gebruiker in het overzicht. Het details scherm wordt geopend en je kunt je wijzigingen doorvoeren.

Uitleg over het wijzigen van een bestaande gebruiker

Gebruiker verwijderen

Uitleg over het verwijderen van een bestaande gebruiker