Instellingen

RentMagic

Instellingen

Terug naar ondersteuning

Gebruiker wijzigen

Om een bestaande gebruiker te wijzigen dubbelklik je op de gebruikersnaam van de gebruiker. De actuele instellingen en gegevens van die gebruiker verschijnen in beeld. Je kunt nu de aanpassingen doorvoeren. Klik vervolgens op opslaan om de gegevens van de gebruiker te bewaren. De wijzigingen worden per direct van kracht.

Als je RentMagic is ingesteld om meerdere contactpersonen te kunnen koppelen aan één gebruiker, dan kun je ook de bijbehorende tabbladen doorlopen.

Uitleg tabbladen binnen een gebruiker