Instellingen E-mail

E-mail afzender adres

Deze instelling geeft aan welk e-mail adres wordt getoond als afzender wanneer e-mails verstuurd worden door het systeem.

SMTP authenticatie

Deze instelling dient te worden ingesteld als er via het SMTP protocol e-mails moeten worden verstuurd. Met deze instelling is het mogelijk om gepersonaliseerde e-mails te versturen. E-mails worden verstuurd onder de eigen bedrijfsnaam, met eigen bedrijfsgegevens. Verdere informatie of instellingen kun je navragen bij je systeembeheerder.

SMTP poort

Deze instelling is een aanvulling op SMTP authenticatie. Verdere informatie kun je navragen bij je systeembeheerder.

SMTP server

Deze instelling is een aanvulling op SMTP authenticatie. Verdere informatie kun je navragen bij je systeembeheerder.

E-mail gebruikersnaam

Deze instelling is een aanvulling op SMTP authenticatie. Verdere informatie kun je navragen bij je systeembeheerder.

E-mail wachtwoord

Deze instelling is een aanvulling op SMTP authenticatie. Verdere informatie kun je navragen bij je systeembeheerder.