Velden

Rol

Dit is de unieke naam van de rol, welke je later ook ziet bij het instellen van de gebruikers.

Omschrijving

Een langere beschrijving van de rol.

Beperkte rol

Dit is een bijzondere optie en is niet in te stellen door de beheerder van de software. Deze optie is ook alleen gekoppeld aan de rol portal. Gebruikers met de deze rol tellen niet mee in de aantallen van de gebuikerslicenties. Binnen deze rol gelden er nog meer beperkingen. Het is met deze rol niet mogelijk om volledige toegang tot RentMagic te krijgen, het is alleen mogelijk om bestellingen te plaatsen.