Extra abonnement informatie

Via de Infodatek Portal is het mogelijk om meer informatie te krijgen over jouw abonnement of licentie. Klik op licentie info om doorverwezen te worden naar de Portal. Op de Portal dien je in te loggen onder je eigen gebruikersaccount, welke voor jouw organisatie actief is. Als dit nog niet het geval is dien je eerst te registreren. Volg de registratie procedure.

Vanuit de portal is het mogelijk om alle informatie omtrent jouw abonnement in te zien, zoals betalingen, wijzigingen op je abonnement, activeringen enzovoorts. Daarnaast is het ook mogelijk om support tickets aan te maken en verder op te volgen. Wil je meer informatie hierover, neem dan contact op met ons of met je RentMagic partner.

Infodatek Portal