Wat zijn e-mailsjablonen?

Het instellen van e-mail sjablonen is van cruciaal belang als je e-mails gaat versturen vanuit RentMagic. De sjablonen zorgen voor de juiste layout van de e-mails die verstuurd worden. Omdat je de e-mail verstuurt naar je klanten, is het belangrijk dat de opbouw van de e-mail er goed uit ziet. Zorg dus voor een goede instelling van het sjabloon en test het vooraf goed. Het systeem kan op verschillende momenten e-mails versturen, zoals bijvoorbeeld het versturen van een orderbevestiging.

In de module e-mailsjablonen kun je e-mailsjablonen aanmaken, bewerken of verwijderen.

Instellingen > Rapportage en e-mail > E-mailsjablonen.

Het overzicht van alle e-mailsjablonen binnen RentMagic wordt nu geopend.

Uitleg velden van een e-mailsjabloon

Acties

E-mailsjabloon toevoegen

Als je een e-mailsjabloon wilt toevoegen, klik je op  nieuw.

Uitleg over het toevoegen van een e-mailsjabloon

E-mailsjabloon wijzigen

Als je een bestaand e-mailsjabloon wilt aanpassen, dubbelklik dan het desbetreffende e-mailsjabloon in het overzicht. Het e-mailsjabloon details scherm wordt dan geopend en je kunt daar je wijzigingen doorvoeren.

Uitleg over het wijzigen van een bestaand e-mailsjabloon

E-mailsjabloon verwijderen

Uitleg over het verwijderen van een e-mailsjabloon