BTW code verwijderen

Om één of meerdere BTW codes te verwijderen selecteer je het selectievakje in het overzicht en klik je op verwijderen. Dit is een bijzondere handeling, dus let goed op voordat je de handeling uitvoert. Als er artikelen gekoppeld zijn aan de BTW code is het niet mogelijk om een BTW code zonder meer te verwijderen. Zie paragraaf Wetswijziging BTW tarieven voor meer informatie bij wetswijzigingen. Als je een BTW code wilt verwijderen zul je alle gekoppelde artikelen aan een andere BTW code moeten hangen, alvorens dat de verwijdering daadwerkelijk uitgevoerd kan worden.

Uitleg Wetswijziging BTW tarieven