Gebruiker verwijderen

Om een gebruiker of meerdere gebruikers te verwijderen kun je de gebruiker(s) aanvinken door op het selectievak naast de gebruikersnaam te klikken. Klik vervolgens op verwijderen en na bevestiging worden de gebruikers definitief verwijderd. Let wel op dat je jezelf niet uit sluit, door per ongeluk je eigen gebruikersaccount te verwijderen. Voor beveiliging is het niet mogelijk om de admin gebruikersaccount te verwijderen.