Periode verwijderen

Als een bepaalde periode niet meer wordt gebruikt, is het verstandig om die periode ook te verwijderen uit het systeem. Het is niet gebruikelijk om periodes te verwijderen. Een periode kan niet worden verwijderd op het moment dat er bepaalde artikelen gekoppeld zijn aan deze periode.  Om een periode te verwijderen, selecteer je het selectievakje voor de periode in het overzicht en klik je op verwijderen.