Instellingen

RentMagic

Instellingen

Terug naar ondersteuning

Dimensie verwijderen

Als een dimensie gedurende langere tijd niet meer wordt gebruikt, is het verstandig deze dimensie ook op te ruimen. Alle historische gegevens die in het verleden aangemaakt zijn op de te verwijderen dimensie blijven bestaan. Ook rapportages zullen niet worden beïnvloed. Het verwijderen van de dimensie heeft alleen invloed op het verhuurproces zelf. Tijdens het aanmaken van een order zal de dimensie niet meer worden getoond.

Om één of of meerdere dimensies te verwijderen kun je deze in het overzicht selecteren door op het selectievakje te klikken. Klik vervolgens op verwijderen. De dimensies worden per direct uit het systeem verwijderd.