Gebruiker toevoegen

Voor het aanmaken van een nieuwe gebruiker druk je op  nieuw in de actiebalk. Vul vervolgens alle relevante velden in om de gebruiker aan te maken. Klik vervolgens op opslaan om de gebruiker te bewaren. Als je direct erna nog een nieuwe gebruiker aan wilt maken, kun je op opslaan en nieuw klikken.

Uitleg velden van een gebruiker

Als je RentMagic is ingesteld om meerdere contactpersonen te kunnen koppelen aan één gebruiker, dan kun je ook de bijbehorende tabbladen doorlopen.

Uitleg tabbladen binnen een gebruiker