Periode toevoegen

In dit scherm kun je een nieuwe periode aanmaken. Let er natuurlijk goed op dat je geen dubbele periodes aanmaakt, dit kan problemen veroorzaken binnen het verhuurproces. Vul alle relevante velden in een druk op opslaan om de gegevens te bewaren. Klik op opslaan en nieuw om direct nog een extra periode aan te maken. Na het opslaan blijft het scherm geopend.

Uitleg velden van een periode

Na het opslaan is de periode aangemaakt. Vergeet niet de tabbladen onderin het details scherm verder aan te vullen.

Uitleg tabbladen binnen een periode