Dimensie toevoegen

In dit scherm kun je de dimensie vastleggen en op een later tijdstip kun je de zogenaamde dimensieobjecten aanmaken. Dimensieobjecten worden vastgelegd per klant, en zijn altijd van een type dimensie. Bijvoorbeeld de dimensie 'Personeel' kan hier worden aangemaakt en later kan dan bij een klant het dimensie object 'Piet Jansen' worden aangemaakt. Als je informatie van de dimensie hebt ingevuld, klik je op opslaan om de dimensie te bewaren. De dimensie kan dan direct worden gebruikt. Klik op opslaan en nieuw om direct nog een nieuwe dimensie aan te maken.

Uitleg velden van een dimensie

Nadat je de dimensie hebt opgeslagen is het mogelijk om velden te definiëren. Meer informatie vind je hierover bij tabbladen.

Uitleg tabbladen binnen een dimensie