Relatiebeheer

RentMagic

Relatiebeheer

Terug naar ondersteuning

Klantgroep wijzigen

Nadat je de wijzigingen hebt doorgevoerd klik je op opslaan. De gegevens van de klantgroep wordt nu bewaard. Houdt er rekening mee dat alle klanten die in deze klantgroep geplaatst zijn, automatisch ook gewijzigd worden. Een klantgroep wordt dus niet historisch opgeslagen op de klantenkaart.

Nadat de wijzigingen zijn doorgevoerd is het aan te raden om ook de tabbladen te doorlopen.

Uitleg tabbladen binnen een klantgroep