Relatiebeheer

RentMagic

Relatiebeheer

Terug naar ondersteuning

Klantgroep verwijderen

Als een klantgroep gedurende langere tijd niet meer gebruikt wordt, is het mogelijk deze te verwijderen. Wel zullen alle klanten die in deze klantgroep geplaatst zijn, eerst in een andere klantgroep geplaatst moeten worden. Eerder is het niet mogelijk een klantgroep te verwijderen. Om een klantgroep te verwijderen, selecteer je in het overzicht de desbetreffende klantgroep en klik je op verwijderen. De klantgroep wordt meteen uit het systeem verwijderd.