Offerte afdrukken of exporteren

Je kunt een aangemaakte offerte altijd afdrukken of exporteren naar bijvoorbeeld PDF. Dubbelklik de offerte in het overzicht en klik op afdrukken om af te drukken of om te exporteren. Selecteer in het dialoogvenster het juiste rapporttype en selecteer het juiste bestandstype, bijvoorbeeld PDF. Klik vervolgens op  verzenden. Er wordt nu een venster geopend met daarin het afdrukvoorbeeld van de offerte. Je kunt de offerte nu afdrukken (naar een printer) door te klikken op het printer icoontje.

Om het document bijvoorbeeld als een PDF te downloaden klik je op download (pijltje naar beneden). Je kunt het bestand in je browser openen of bijvoorbeeld gebruiken als een e-mail bijlage.