Uitgiftestop verwijderen

Als een uitgiftestop niet meer van toepassing is, kan deze worden verwijderd. Wees hiermee natuurlijk voorzichtig, zeker als het systeem beheerd wordt door meerdere gebruikers. Als je een uitgiftestop wilt verwijderen, selecteer de uitgiftestop in het overzicht en klik op  verwijderen. De uitgiftestop zal meteen verwijderd zijn uit RentMagic en er zal met deze periode geen rekening meer worden gehouden in de facturatie.