Bestanden toevoegen

Op een inname kun je bestanden toevoegen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een retourbon te ondertekenen, in te scannen en vervolgens te koppelen aan de digitale inname. Op een later tijdstip kunnen deze bonnen altijd nog worden geraadpleegd. Dit maakt de historie en traceerbaarheid compleet.

Op het tabblad bestanden klik je op selecteer een bestand. Selecteer vervolgens een bestand op je PC of laptop en klik op open om het bestand voor te bereiden. Klik daarna op  uploaden om het bestand op de inname te plaatsen.

Het is ook mogelijk om de bestanden in het scherm te slepen (bijvoorbeeld via de Google Chrome browser). Deze bestanden worden dan meteen gekoppeld aan de inname.